Bujoilun uusi aika

Julkaistu:

 

Leuchtturm on julkaissut uuden pistemuistikirjan yhteistyössä Bullet Journal -metodin kehittäjän Ryder Carrollin kanssa. Edition 2 -muistikirjasta välittyy todellinen luksuksen tunne heti ensikosketuksesta alkaen. Kansi on tyylikäs musta, ja sen sisäpuolelle on painettu yksitysikohtia kiiltävällä kuparinruskealla värillä. Kirjan alusta löytyy tilaa oman sisällysluettelosi luomiseen, symbolisivu, sekä Future Log -sivut tulevaisuuden suunnitelmille. Kolme eriväristä kirjanmerkkinauhaa auttavat sinua myöhemmin löytämään kirjasta tärkeimmät kohtasi yli 200 sivun joukosta. 

Tämä muistikirja vastaa todella kaikkiin bujoharrastajan unelmiin! Yksi odotetuimmista yksityiskohdista Leuchtturm Edition 2 -kirjassa on 120 g paperinpaksuus. Vihdoinkin voit koristella sivuja kaikilla lempitusseillasi, sekä vesivärikynillä, ja pienissä määrin jopa guassimaaleilla! Edes hyvin vesipitoiset Ecoline-tussit eivät mene läpi tästä paperista. Ecoline-sivellintusseja kannattaa kokeilla erityisesti otsikkojen ja mietelauseiden kirjoittamiseen, sillä niillä saa näyttävää, leveää jälkeä. 

 Muistikirjan mukana tulee myös tarroja, sekä ohjevihko Bullet Journal -metodin ydinajatuksista. Ohjeiden avulla pääset heti vauhtiin upouuden bujokirjan aloittamisessa. Tarroilla puolestaan luot omat viikottaiset tai kuukausittaiset seurantataulukkosi aivan kädenkäänteessä. Bujoilu ei ole koskaan ollut näin inspiroivaa ja helppoa!

Näitä tuotteita tarvitset

Avainsanat

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.