Joulun tunnelmaa itsetehdyillä pakettikorteilla

Julkaistu:

Joulu lähestyy, ja mikä olisikaan parempi tapa tuoda henkilökohtaista kosketusta lahjoihisi kuin itse tehdyt pakettikortit? Kotitekoiset pakettikortit antavat lahjapaketille tyylikkään ja ainutlaatuisen ilmeen, joka varmasti ilahduttaa lahjansaajaa. Näiden FIMO-massasta valmistettujen pakettikorttien tekeminen on helppoa, ja ne voi muokata juuri haluamallaan tavalla.

Tässä ohjeessa käytämme FIMO soft -massaa sekä muita helppokäyttöisiä materiaaleja luodaksemme kauniita ja hohtavia pakettikortteja, jotka tekevät joululahjoistasi vieläkin erityisempiä.

Tarvikkeet:

Tarvitset seuraavat tarvikkeet:

Vaihe 1: FIMO-massan käsittely

Aloita kaulimalla antiikinroosaa FIMO-massaa leivinpaperin päällä, kunnes se on noin 1 cm paksuinen levy. Varmista, että levy on tarpeeksi suuri haluamillesi muodoille, kuten tähdille tai etiketeille.

Vaihe 2: Tekstin leimaaminen

Valitse haluamasi kirjaimet ja aseta ne leimasimen pidikkeeseen. Varmista, että kirjaimet ovat oikein päin, jotta painatukset näkyvät oikein massassa. Leimaa sitten haluamasi viesti tai nimi FIMO-massaan.

Vaihe 3: Muotojen leikkaaminen ja reikien tekeminen

Leikkaa haluamasi muodot, kuten tähtiä tai etikettejä piparkakkumuotilla tai veitsellä. Käytä helmenlävistysneulaa tehdäksesi reiän yläosaan, josta naru voi kulkea. Tämä helpottaa pakettikortin kiinnittämistä lahjapakettiin.

Vaihe 4: Paistaminen

Aseta FIMO-kortit leivinpaperin kanssa uunipellille ja paista 110 asteessa noin 30 minuuttia. Anna niiden jäähtyä ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä.

Vaihe 5: Koristelu

Kun kortit ovat jäähtyneet, voit maalata leimatut kirjaimet kullanvärisellä akryylimaalilla ja halutessasi lisätä glitteriä tuomaan joulun hohtoa. Anna maalin kuivua ennen käyttöä.

Lopputulos

Itse tehdyt FIMO-pakettikortit tuovat juhlan tuntua ja antavat lahjoillesi persoonallisen viimeistelyn. Ne eivät ole vain koristeita, vaan myös kauniita muistoja, jotka voivat säilyä vuosia.

Näiden pakettikorttien tekeminen on hauska ja luova tapa lisätä henkilökohtainen kosketus lahjoihisi tänä jouluna. Anna mielikuvituksesi lentää ja tee jokaisesta lahjasta uniikki!

Avainsanat

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.

Digitaalisten tuotteiden ostaminen on mahdollista vain Suomessa.