Anna tekstiileillesi uusi elämä Rit Dye -väreillä

Julkaistu:

Rit-kangasvärit ovat olleet monien luottovalinta jo yli sadan vuoden ajan, ja syystäkin! Ne tarjoavat ihanan helpon ja monipuolisen tavan piristää vaatteita ja kodin tekstiilejä. Riippumatta siitä, haluatko värjätä puuvillaa, villaa tai silkkiä – tai vaikka synteettisiä kankaita, kuten polyesteriä ja nylonia – Ritillä on juuri oikea väriaine jokaiseen projektiin.

Rit All-Purpose Dye on todellinen kaiken kattava väri, joka toimii upeasti luonnonkuitujen kanssa. Ja jos rakastat värien sekoittamista, mahdollisuuksia on loputtomasti – voit luoda jopa 1000 erilaista sävyä.

Jos käsittelet synteettisiä materiaaleja, Rit DyeMore on kehitetty juuri niitä varten. Se antaa kauniin ja kestävän värin, joka säilyy käytössä pitkään.

Rit-värit saavat haalistuneet tai vanhat tekstiilit loistamaan. Olitpa sitten tekemässä hauskaa tie-dye-kuviointia, korjaamassa vanhoja värjäyksiä tai luomassa jotain aivan uutta ja omaa, Rit auttaa sinua onnistumaan. Parasta on, että ne ovat turvallisia ja myrkyttömiä, joten voit käyttää niitä kotona ilman huolta. Tutustu koko valikoimaan täällä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avainsanat

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.

Digitaalisten tuotteiden ostaminen on mahdollista vain Suomessa.